17-10-06

227 x bedankt !!!

Op 8 oktober trokken we met z'n allen naar de stembus! Tot mijn eigen grote verbazing werd ik verkozen tot gemeenteraadslid. Hiermee zet ik mijn eerste grote stappen in de Melse politiek.

Ik was reeds een aantal jaar actief binnen de Vld en binnen Jong Vld, omdat ik me graag als teamspeler inzet om dingen te realiseren. In groep werken ligt me erg goed, ik ben sociaal en ben ervan overtuigd dat samenwerking de basis van iedere organisatie is.

Als gemeenteraadslid zou ik graag de stem van jongeren laten horen, uiteraard kan dit alleen maar als je ook naar die jongeren luistert en weet wat er bij hen leeft. Omdat ik zelf tot deze grote groep behoor is contact met andere jongeren gewoon een deel van mijn leven!

Verder zal ik proberen mijn mandaat als gemeenteraadslid met enthousiasme en 100% inzet in te vullen! Wie mij kent weet dat enthousiasme en inzet geen ijdele woorden zijn voor mij, en wie mij niet kent zal ik daarvan proberen te overtuigen... Beloofd!

 

Ann-Sofie Haeck

21:12 Gepost door Ann-Sofie Haeck - Secretaris Jong VLD Melle in 8 OKTOBER !!! | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Allicht 227 keer goed gedaan Hier de herhaling van mijn comment op de andere site:
Ann-Sofie Haeck zowat jongste gemeenteraadslid in Vlaanderen
Doet goed dat er "echte" liberalen zijn verkozen in de gemeenteraad ( de top-5 van de VLD-lijst, op Morel na, was niet zo rooskleurig voor de echte liberale stemmers. Enkele echte Liberalen werden, qua plaats op de lijst, niet zo goed gewaardeerd door het bestuur. Heel jammer voor die hardwerkende zielen) Dus al bij al: gelukkig met: Haeck (de naam alleen al is een Liberaal boegbeeld in Melle ), Morel en Croo. Bedenk echter dat de VLD momenteel niet meer gelijk staat aan Liberaal. ( Spijtig ) De potentiële Liberale kiezers bedragen slechts het equivalent van maximum 3 zetels. ( indertijd minimaal De Coster en Cosyns ). Dat is de naakte waarheid. Behoed je dus echter voor ( de volgende keer ) een absolute meerderheid van CD&V. ECHTE Liberale accenten zullen dus nodig zijn. In elk geval intussen superblij dat de dictatuur van een mislopen Potterse CVP-er is kunnen gestopt worden. Bravissimo aan familie Haeck .... en de paar andere echte Liberalen. ( ook zij die niet verkozen zijn door den onverstanigen truuk van te opteren voor 21 bolletjes rood te maken op de stembrief )

Gepost door: Bert, een gewone Liberaal | 26-10-06

De commentaren zijn gesloten.