12-09-06

Jonge VLD wind raast door Melle ...

Op een lijst van 21 kandidaten pakt VLD Melle uit met 7 “ jong VLD’ers ”, welke de perfecte link verzekeren tussen jeugd en gemeentebestuur. Deze zeven jongeren bruisen van energie en willen met al hun enthousiasme vooral luisteren naar de stem van kinderen en jeugd!

Jong VLD wil als dynamische groep met een hart voor alle mensen de Melse politiek nieuw leven inblazen. De tijd is aangebroken om de verjonging in het beleid ook daadwerkelijk door te voeren, en op die manier de jeugd meer inspraak te geven in de dagelijkse besluitvorming. De jeugd is de toekomst en daarom is een gemeentebestuur met aandacht voor deze grote groep mensen dan ook een must!

 

Kies dus voor meer jeugd in uw gemeentehuis!

4 (Van der Loeff Sandra), 5 (Vancoillie Christoph), 7 (Vanslembrouck Chris), 12 (De Blieck Fleur), 13 (Roelandt Andrew), 16 (Marchand Isabelle), 18 (Haeck Ann-Sofie)

11:15 Gepost door Ann-Sofie Haeck - Secretaris Jong VLD Melle in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: 8 oktober |  Facebook |

Commentaren

Ferme wind Ferme wind, die nieuwe wind! Proficiat met de nieuwe site. Ziet er gewééééééldig uit.


Succes!


Wim LONCKE - Voorzitter VLD Melle

Gepost door: Wim Loncke | 12-09-06

VEEL SUCCES! Ik wens jullie veel succes met jullie campagne voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Ook in jullie gemeenten heeft men blijkbaar voor de jeugd gekozen, net zoals VLD Grimbergen dit heeft gedaan. Tenslotte is de jeugd de toekomst! Ik hoop dat jullie allen mogen zetelen in de gemeenteraad!
Liberale groetjes,
Mike Senesael
Politiek Secretaris Jong VLD Grimbergen
22ste plaats VLD-lijst gemeenteraad Grimbergen

Gepost door: Mike Senesael | 13-09-06

De commentaren zijn gesloten.